welkom op de site van Artemet metaalrestauratie

Welkom

Welkom

Welkom op de site van Artemet metaalrestauratie!

Artemet metaalrestauratie is in 2003 door Esther Meijer opgericht. Na haar afstuderen in 2002 aan de opleiding tot metaalrestaurator aan het Instituut Collectie Nederland (later ondergebracht bij de UVA) werkte zij eerst aan diverse projecten, voordat ze als zelfstandig restaurator startte.

Inmiddels heeft ze ruim 10 jaar ervaring als metaalrestaurator in diverse musea op het gebied van beheer en behoud van (metalen) kunstvoorwerpen, etnografica en (on)roerend cultureel erfgoed.

Artemet metaalrestauratie is niet uitsluitend gericht op metaalrestauratie en aanverwante materialen maar richt zich ook op collectie beheer in brede zin.

Daarnaast verzorgt Artemet workshops en lezingen op uiteenlopende terreinen. Dit kan op het gebied van metaalconservering zijn maar ook op juridisch gebied. Esther Meijer is naast gediplomeerd restaurator ook jurist.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Artemet metaalrestauratie voor u kan betekenen? Kijk dan snel op de pagina 'over ons'. Hier vindt u informatie over de diensten die Artemet metaalrestauratie aanbiedt en meer informatie over onze werkwijze.

Op de pagina projecten vindt u een bloemlezing van enkele projecten waarbij Artemet betrokken is geweest en een beknopte CV.

In de agenda kunt u zien welke activiteiten er gepland staan en waarvoor u zich kunt opgeven!

Wij wensen u veel plezier op onze site en we hopen u snel te ontmoeten!

Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie? Aarzel niet en neem hier contact op met Artemet metaalrestauratie.